+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

17 februari 2022

Afgelopen jaar was geen eitje. Verras je personeel of relaties thuis of op kantoor met een vrolijk Paasgeschenk. Dankzij de grootte van het doosje past dit makkelijk door de brievenbus. Vul hem naar eigen wens met lekkere paaseitjes, een (h)eerlijke Tony’s paasreep of leuke gadgets voor bijvoorbeeld een fleurige tuin. Een persoonlijke boodschap op een mooi gedrukt kaartje maakt het helemaal af!

 

 VERZENDING

Alle paaspakketjes worden standaard verpakt in een vrolijke Paas-brievenbusdoos. Wil je echt uitpakken? Verpak jouw paasgeschenk dan in een volledig custom designed doosje. We helpen je graag met het artwork. Houd dan wel rekening met ca. 4 weken levertijd!

Wil je dat wij ook de verzending uit handen nemen? Geen probleem! Lever ons de adressen in de daarvoor bestemde template aan en wij zorgen ervoor dat de pakketjes op tijd met de Paashaas mee gaan ūüėČ !¬†¬†

EGG-CITED MAAR EEN BEETJE MEER INSPIRATIE NODIG?

Neem eens een kijkje in onze speciale online Inspiration Guide. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! 

GERELATEERDE blogs

Summer time!

Summer time!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark....

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Blog Ook in het, als welvarend bekend staande Zeewolde, leven mensen onder de armoedegrens, inwoners die niet zelfstandig in hun dagelijkse onderhoud kunnen voorzien. Voedselbank De Kostmand Zeewolde helpt deze mensen door ze te voorzien van gratis voedselpakketten...

Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

Blog Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wilt zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder, positiever, je kent het wel: goede voornemens. Ook hierin geldt; goed...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

10 + 10 =