+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
It giet oan! Zien we elkaar snel?

25 augustus 2021

Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken…

We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord.

Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Blijf jij ook graag op de hoogte van de nieuwste producten en laat jij je graag in real life inspireren? Bezoek dan onze stand (nr. 364) tijdens PromZ.live op 7 en 8 september in de Amsterdamse Kromhouthal.

ALS VIP ONZE STAND BEZOEKEN?

Stuur dan even een mailtje naar agneta@weboprom.nl en ontvang een unieke registratiecode. Als VIP geniet je niet alleen van gratis toegang en een parkeerplaats dichtbij de hal, maar ook van gratis drankjes bij de diverse café’s.

PRODUCTZ OF THE YEAR?

Geef met de Solar Lids een tweede leven aan glazen potten en verander ze in duurzame buitenlampen op zonne-energie! Compatibel met de meeste (conserven)potten. Draadloos en volledig autonoom. Het zonnepaneel verzamelt overdag energie van de zon en slaat deze op. Met een simpele aanraking van de vinger op het zonnepaneel zet je de lamp aan en geniet je van een overvloedig licht.

Ben jij, net als wij, ervan overtuigd dat dit dé duurzame gadget van 2021 gaat worden? Breng dan je stem uit via onderstaande knop en help ons aan de Productz of the Year Award.

GERELATEERDE blogs

Summer time!

Summer time!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark....

Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

Blog Afgelopen jaar was geen eitje. Verras je personeel of relaties thuis of op kantoor met een vrolijk Paasgeschenk. Dankzij de grootte van het doosje past dit makkelijk door de brievenbus. Vul hem naar eigen wens met lekkere paaseitjes, een (h)eerlijke Tony's...

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Blog Ook in het, als welvarend bekend staande Zeewolde, leven mensen onder de armoedegrens, inwoners die niet zelfstandig in hun dagelijkse onderhoud kunnen voorzien. Voedselbank De Kostmand Zeewolde helpt deze mensen door ze te voorzien van gratis voedselpakketten...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

4 + 3 =