+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
It giet oan! Zien we elkaar snel?

25 augustus 2021

Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken…

We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord.

Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Blijf jij ook graag op de hoogte van de nieuwste producten en laat jij je graag in real life inspireren? Bezoek dan onze stand (nr. 364) tijdens PromZ.live op 7 en 8 september in de Amsterdamse Kromhouthal.

ALS VIP ONZE STAND BEZOEKEN?

Stuur dan even een mailtje naar agneta@weboprom.nl en ontvang een unieke registratiecode. Als VIP geniet je niet alleen van gratis toegang en een parkeerplaats dichtbij de hal, maar ook van gratis drankjes bij de diverse café’s.

PRODUCTZ OF THE YEAR?

Geef met de Solar Lids een tweede leven aan glazen potten en verander ze in duurzame buitenlampen op zonne-energie! Compatibel met de meeste (conserven)potten. Draadloos en volledig autonoom. Het zonnepaneel verzamelt overdag energie van de zon en slaat deze op. Met een simpele aanraking van de vinger op het zonnepaneel zet je de lamp aan en geniet je van een overvloedig licht.

Ben jij, net als wij, ervan overtuigd dat dit dé duurzame gadget van 2021 gaat worden? Breng dan je stem uit via onderstaande knop en help ons aan de Productz of the Year Award.

GERELATEERDE blogs

VACATURE – Commerciële duizendpoot gezocht!

VACATURE – Commerciële duizendpoot gezocht!

BlogHeb je minimaal een MBO opleiding afgerond en wil je jouw commerciële vaardigheden graag verder ontwikkelen met de mogelijkheid om ook op persoonlijk vlak te groeien?                            Webo Promotion zoekt een creatieve commercieel medewerker...

Van zomerpakket naar Kerstpakket

Van zomerpakket naar Kerstpakket

Blog Terwijl velen nog genieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het bijna...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

6 + 7 =