+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Zomertijd? Tijd voor zomer!

22 maart 2021

Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele zomeravonden.

Wat dit jaar aan vakantiemogelijkheden gaat brengen is nog onduidelijk, maar ook in eigen land kan je heerlijk vakantie vieren! Ga naar buiten, trek eropuit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een beetje creativiteit creëer jij een zomer om nooit te vergeten!

Wil jij je medewerkers ook graag een heerlijke zomer wensen, maar heb je een beetje inspiratie nodig? Onze Inspiration Guide staat boordevol leuke ideeën voor de komende maanden.

Ga jij vast je koffer pakken?

Neem contact met ons op via 036 -767 0330 of sales@weboprom.nl en we denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Oranje boven! Van koekhappen tot DIY tompouce!

Oranje boven! Van koekhappen tot DIY tompouce!

Blog - Koningsdag (sinds 2014), eerder Prinsessedag (1885-1890) en Koninginnedag (1891-2013), is een nationale feestdag in het Koninkrijk der Nederlanden ter ere van het staatshoofd. In alle delen van het koninkrijk geldt dit voor de meeste werknemers als vrije dag en...

Paashaas door de brievenbus?

Paashaas door de brievenbus?

BlogGERELATEERDE blogs CONTACTMARCONIWEG 25 3899BR ZEEWOLDE TEL: +31 (0) 36 76 70 330 SALES@WEBOPROM.NL     linkedininstagrampinterest

Genieten van de lente; erop uit!

Genieten van de lente; erop uit!

Blog De lente staat voor de deur! We hebben al enkele dagen mogen genieten van de eerste warme zonnestralen en de geur van opkomende krokussen. En dat smaakt naar meer! Want wat zijn we daar aan toe. Lekker naar buiten, weg van de ruimte die nu al bijna een jaar onze...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

11 + 7 =