+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Genieten van de lente; erop uit!

2 maart 2021

De lente staat voor de deur! We hebben al enkele dagen mogen genieten van de eerste warme zonnestralen en de geur van opkomende krokussen. En dat smaakt naar meer! Want wat zijn we daar aan toe. Lekker naar buiten, weg van de ruimte die nu al bijna een jaar onze woon-, slaap- en werkplek is.

Geef je medewerkers een “lente-boost” en motiveer ze om lekker naar buiten te gaan! Geen inspiratie? Help ze een handje!

Bijvoorbeeld met een “Toerist in eigen land” krasposterNederland heeft zoveel mooie steden en bezienswaardigheden te bieden dat je deze eigenlijk allemaal eens zou moeten bezoeken. Met deze originele krasposter kun je eenvoudig zien welke van de 100 je allemaal al hebt bezocht en welke nog op je to-see lijst staan! En wil je het echt goed aanpakken? Met een mooi picknickkleed en coffee-2-go mok is het uitje compleet!

Blijf je toch liever in je vertrouwde omgeving? Met een kop koffie in de zon en een fleurige achtertuin is ook genieten toch? 

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een vrolijk lentegeschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

Oranje boven! Van koekhappen tot DIY tompouce!

Oranje boven! Van koekhappen tot DIY tompouce!

Blog - Koningsdag (sinds 2014), eerder Prinsessedag (1885-1890) en Koninginnedag (1891-2013), is een nationale feestdag in het Koninkrijk der Nederlanden ter ere van het staatshoofd. In alle delen van het koninkrijk geldt dit voor de meeste werknemers als vrije dag en...

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele...

Paashaas door de brievenbus?

Paashaas door de brievenbus?

BlogGERELATEERDE blogs CONTACTMARCONIWEG 25 3899BR ZEEWOLDE TEL: +31 (0) 36 76 70 330 SALES@WEBOPROM.NL     linkedininstagrampinterest

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 10 =