+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Genieten van de lente; erop uit!

2 maart 2021

De lente staat voor de deur! We hebben al enkele dagen mogen genieten van de eerste warme zonnestralen en de geur van opkomende krokussen. En dat smaakt naar meer! Want wat zijn we daar aan toe. Lekker naar buiten, weg van de ruimte die nu al bijna een jaar onze woon-, slaap- en werkplek is.

Geef je medewerkers een “lente-boost” en motiveer ze om lekker naar buiten te gaan! Geen inspiratie? Help ze een handje!

Bijvoorbeeld met een “Toerist in eigen land” krasposterNederland heeft zoveel mooie steden en bezienswaardigheden te bieden dat je deze eigenlijk allemaal eens zou moeten bezoeken. Met deze originele krasposter kun je eenvoudig zien welke van de 100 je allemaal al hebt bezocht en welke nog op je to-see lijst staan! En wil je het echt goed aanpakken? Met een mooi picknickkleed en coffee-2-go mok is het uitje compleet!

Blijf je toch liever in je vertrouwde omgeving? Met een kop koffie in de zon en een fleurige achtertuin is ook genieten toch? 

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een vrolijk lentegeschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

It giet oan! Zien we elkaar snel?

It giet oan! Zien we elkaar snel?

Blog Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken... We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord. Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en...

Zorg voor onze zorgers

Zorg voor onze zorgers

Blog Op 12 mei wordt de 'Dag van de Zorg' gevierd. Ieder jaar staat deze dag in het teken van de zorg en verpleging. Overal ter wereld worden zorgmedewerkers extra in het zonnetje gezet op deze speciale dag. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin de druk op...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

5 + 7 =