+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Medewerkers thuis verrast met een warm hart onder de riem.

5 februari 2021

Medewerkers van een grote multinational kregen in de aanloop naar Valentijnsdag een warm hart onder de riem gestoken. Met een goed gevulde mok, voorzien van logo en unieke persoonsnaam werden de medewerkers op originele wijze verrast.

Elke medewerker ontving per pakketpost een volledig gepersonaliseerd geschenk. De 735 geschenken, bestaande uit een all over bedrukte keramische mok met logo en persoonsnaam, Tiny Tony’s en een (h)eerlijke boterkoek werden verpakt in een opvallende custom geschenkverpakking en voorzien van kaartje met persoonlijke boodschap. Een prachtig project waar we trots op zijn!

Van hulp bij de diverse designs tot de logistieke afhandeling; wij bij Webo nemen het graag voor je uit handen!

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een leuk, gepersonaliseerd geschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

De kracht van een compliment.

De kracht van een compliment.

Blog In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Een situatie die al langere tijd gaande is en waar we misschien al wel een beetje aan gewend zijn geraakt. Maar ondanks de must, de wil en een flexibele instelling...

FFP2 masker straks ook in Nederland verplicht?

FFP2 masker straks ook in Nederland verplicht?

Blog Sinds woensdag 20 januari is het dragen van medische FFP2-maskers verplicht in het openbaar vervoer en winkels in diverse deelstaten van Duitsland. Ook de regering van Zwitserland, Oostenrijk en België zijn in overweging om de bevolking de FFP2-maskers verplicht...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 12 =