+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Voordeliger je werknemers belonen dankzij verruimde werkkostenregeling.

1 februari 2021

Waarom wachten tot het einde van het jaar om je medewerkers te #belonen voor hun extra inzet? Juist nu is het belangrijk om jouw personeel te verbinden, motiveren en een hart onder de riem te steken. Dankzij de verruimde werkkostenregeling kan dit ook nog eens extra voordelig!

Wil je jouw werkkostenregeling ook graag goed benutten voor een leuk #thuiswerkpakket of -geschenk? Neem contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036-7670330 en we denken vrijblijvend met je mee!

GERELATEERDE blogs

De kracht van een compliment.

De kracht van een compliment.

Blog In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Een situatie die al langere tijd gaande is en waar we misschien al wel een beetje aan gewend zijn geraakt. Maar ondanks de must, de wil en een flexibele instelling...

FFP2 masker straks ook in Nederland verplicht?

FFP2 masker straks ook in Nederland verplicht?

Blog Sinds woensdag 20 januari is het dragen van medische FFP2-maskers verplicht in het openbaar vervoer en winkels in diverse deelstaten van Duitsland. Ook de regering van Zwitserland, Oostenrijk en België zijn in overweging om de bevolking de FFP2-maskers verplicht...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 4 =