+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapje van de zaak!

8 oktober 2020

Sinds de coronacrisis zie je in Nederland steeds vaker het mondkapje in het straatbeeld. Vanaf 1 juni ben je zelfs verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen en sinds een week wordt het dragen ervan in publieke ruimtes sterk geadviseerd. Hier is het namelijk lastiger om anderhalve meter afstand te houden. Het dragen van mondkapjes draagt bij aan het beperken van overbrengen van het virus.

Het dragen van een mondkapje hoeft natuurlijk helemaal geen straf te zijn! Een gaaf all over bedrukt mondkapje in jouw eigen huisstijl is een mooie zichtbare merkdrager en nodigt tevens personeel, klanten, gasten of bezoekers uit tot het daadwerkelijk dragen ervan! Grappig, fashionable of stoer…wees creatief!

Nu we je enthousiast hebben over het dragen van een mondkapje vertellen we je graag nog even hoe je ze draagt. Want als je eenmaal een mondkapje hebt moet je het op de juiste manier op- en afzetten. We zetten het voor je op een rijtje:

  • Was je handen goed voordat je het mondkapje opzet
  • Raak de binnenkant niet aan
  • Gebruik de touwtjes of elastieken om je mondkapje op te zetten
  • Zorg dat het goed aansluit op je gezicht en de neus en mond bedekt
  • Was je handen ook als je het mondkapje afzet
  • Gebruik weer de touwtjes of elastieken
  • Raak de binnenkant niet aan

Ben je opzoek naar bedrukte of onbedrukte mondkapjes? Wij helpen je er graag mee! Van ontwerp tot productie, wij denken graag met je mee.

GERELATEERDE blogs

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Blog Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega's. Sommigen hebben zelfs al...

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Blog Nieuwe werknemers ontvang je met een zorgvuldig samengesteld onboardingsprogramma. Je dompelt ze onder in jullie bedrijfscultuur en ze integreren snel. Weet je dat leuke en handige gadgets voorzien van jullie logo en huisstijl zorgen dat iemand zich nòg sneller...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 2 =