+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

15 september 2020

Nu we allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, schiet die #vrijmibo er wel bij in. Maar een virtuele borrel kan natuurlijk ook! Met de Borrelbox stuur je al je collega’s hapjes en drankjes toe, zodat jullie tijdens jullie online teammeeting kunnen proosten op de afgelopen week. Proost! Op naar volgende week!

Die BorrelBox stel je zelf samen en stop je vol met allerlei lekkers. Zet ’n meeting op in Google Meet, Microsoft Teams, Zoom, Slack of welke software je ook gebruikt en proost met elkaar op de week. 

Naast snacks en drankjes, gezond of niet, kan je natuurlijk ook de nodige andere toepasselijke items kwijt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Borrelplank
  • Bierpul
  • Schaaltjes voor de hapjes
  • Kaasset
  • Opener
  • Kurkentrekker
  • Cocktailset
  • Wijnset
  • Bluetooth speaker

Alleen een bierpakket sturen? Of juist een wijnproeverij? Dat kan natuurlijk ook! We stellen het samen met jou samen en zorgen dat iedereen thuis de juiste ingrediënten voor jullie virtuele borrel ontvangt. 

Meer weten? Laat even een berichtje achter op sales@weboprom.nl of bel 036 – 767 0330.

GERELATEERDE blogs

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Blog Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega's. Sommigen hebben zelfs al...

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Blog Nieuwe werknemers ontvang je met een zorgvuldig samengesteld onboardingsprogramma. Je dompelt ze onder in jullie bedrijfscultuur en ze integreren snel. Weet je dat leuke en handige gadgets voorzien van jullie logo en huisstijl zorgen dat iemand zich nòg sneller...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

6 + 1 =