+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Zomerpakket. Wens je collega’s een fijne vakantie.

23 juni 2020

Het wordt wellicht een andere zomer dan andere jaren. Gaan we toch naar het buitenland? Trekken we erop uit in eigen land? Wordt het een zomervakantie thuis in Tuinesië? Wat het ook wordt, het is ZOMER en dus gaan we ontspannen en genieten van mooi weer. En daar horen gezellige gadgets bij. Verras je collega’s met een zomerpakket vol zomerse items. 

Wanneer collega’s gaan geniet van een welverdiende vakantie, is het natuurlijk hartstikke leuk en vooral heel waardevol om ze een zomercadeau mee te geven. Dat kan een mooi zomers item zijn, maar ook een doos vol handige zomerse wannahaves. Dat wordt zeker weten enorm gewaardeerd!

Wat zijn dan leuke, handige zomerse items?
Sublimatie handdoek; voorzien van een leuke print en tekst met jullie logo.
– Bluetooth speaker; voor zomerse deuntjes in de tuin, op de boot, in het park of op het strand.
– Koeltas; zo houd je die verfrissende drankjes, fruit en andere hapjes lekker koel.
– Waterdichte tas; aan het strand, op de SUP en bij het zwembad blijven je persoonlijke spullen lekker droog.
– Hamamdoek; hamamdoeken zijn er in allerlei vrolijke kleuren en er is er dus altijd wel één die bij je huisstijlkleuren past. Lekker licht en dus snel droog. En ook te gebruiken als picknickkleed.
– Waterpistool; voor de leukste watergevechten tijdens een verkoelende duik.
– Thermosfles; houd het zomerdrankje lekker koel (en na de zomer je warme drankje lekker warm).
– Tuinschep mét opener; tijdens het tuinieren is dit schepje wel heel handig met z’n geïntegreerde opener. Dat flesje is zo open. 
– Strandstoel; je kan een bedrukte strandstoel zo opvallend maken als je zelf wilt.
– Handdoekhouder; zo’n handige handdoekhouder houd je handdoek op z’n plek op het strand en in het park. 
– Beachtennisset; houd je collega’s in beweging deze zomer met een sportief potje beachtennis.
– Floatable of Floatie; welke kleur strandbal kies jij? Of ga je voor de opvallende opblaasbare flamingo, ananas of unicorn? Een luchtbed kan natuurlijk ook of een opblaasbare en dus drijvende drankjeshouder in een kekke vorm. 

Genoeg inspiratie? Klim dan in de mail of de telefoon. We helpen je graag bij het kiezen van het juiste item of het samenstellen van een leuk zomerpakket. We zijn bereikbaar op 036 – 767 0330 of per mail via sales@weboprom.nl

 

GERELATEERDE blogs

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

Blog Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

Houd-Afstand-Meter

Houd-Afstand-Meter

Blog We moeten afstand houden van elkaar. Een fysieke afstand dan. Van anderhalve meter. Anderhalve meter om te voorkomen dat we ziek worden, dat we andere besmetten, dat de ziekenhuizen niet overvol raken. Anderhalve meter was nog nooit zo belangrijk. Was het eerder...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 7 =