+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

23 juni 2020

Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren.

De voordelen van een hamamdoek:
– Lekker licht! De hamamdoeken zijn veel lichter in gewicht dan de gemiddelde badlaken. Je neemt ze daardoor met gemak ergens mee naartoe. Erg handig bij je backpack- of kampeervakantie.

– Sneller droog! Doordat de hamamdoek lichter is, is deze ook sneller droog. Laat ‘m even wapperen in de zon en je neemt een droge handdoek mee terug in de tas.

– Makkelijk te bedrukken of te borduren! Zet je logo op de hamamdoek door een bedrukking of een borduring, want als hij toch zo veel gebruikt wordt ben je lekker vaak in beeld.

– Multifunctioneel! Je gebruikt de hamamdoek niet alleen als handdoek om je af te drogen  of op te liggen, je knoopt ‘m met gemak om je lijf zodat het ineens een sarong is. Ook misstaat hij zeker niet als tafelkleed en tijdens je picknick in het park doet hij heel goed dienst als picknickkleed. Geef je bank of stoel een zomerse look door de hamamdoek als grand foulard te draperen.

Zomerpakket.
Je ziet het! Zo’n hamamdoek is een perfecte basis voor je zomerpakket. Vul ’t aan met andere zomerse items. Inspiratie nodig? Wat dacht je van:

– een opvallende floatie als een opblaasbare ananas, flamingo of een grote strandbal
– een bluetooth LED speaker
– een zomers hapje en/of drankje,
– flipflops,
– een zonnebril,
– beachball tennisset,
– zonnebrandcrème,
– waterdichte tas of juist een koeltas,
– waterproof telefoonhoesje,
– UV meter,
– Waterpistool

Wil je meer weten en zomerse items met jullie logo zien? Even in de hand houden zelfs? Dat kan!
Laat het ons weten via sales@weboprom.nl of bel 036 – 767 0330.

GERELATEERDE blogs

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

Blog Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

Houd-Afstand-Meter

Houd-Afstand-Meter

Blog We moeten afstand houden van elkaar. Een fysieke afstand dan. Van anderhalve meter. Anderhalve meter om te voorkomen dat we ziek worden, dat we andere besmetten, dat de ziekenhuizen niet overvol raken. Anderhalve meter was nog nooit zo belangrijk. Was het eerder...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 4 =