+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

2 juni 2020

Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht.

Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van Corona helemaal

een fijne gadget!

Deze versie heeft een iTouch functie, dus ook je mobile device bedien je met deze CleanKey. En wat dacht je van de handige flesopener? Zoveel handige functies inéén. Kortom, een praktische gadget die je klanten en personeel een veiliger gevoel kan geven.

Bedrukt of gegraveerd.

Uiteraard voorzie je de contactloze hygiënesleutel van je logo met een bedrukking of gravure, zodat je medewerkers en relaties weten dat ook bij jullie veiligheid voorop staat. De CleanKey is verkrijgbaar vanaf 250 stuks in zilver, goud en zwart. Vanaf 1.000 stuks maak je ‘m in je eigen PMS kleur.

De CleanKey en meer Coronaproof items zien? Misschien even in de hand houden zelfs? Dat kan! Laat het ons weten via sales@weboprom.nl of bel 036 – 767 0330.

 

GERELATEERDE blogs

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Blog Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren. De voordelen van een hamamdoek:– Lekker licht! De...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

Houd-Afstand-Meter

Houd-Afstand-Meter

Blog We moeten afstand houden van elkaar. Een fysieke afstand dan. Van anderhalve meter. Anderhalve meter om te voorkomen dat we ziek worden, dat we andere besmetten, dat de ziekenhuizen niet overvol raken. Anderhalve meter was nog nooit zo belangrijk. Was het eerder...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

5 + 15 =