+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Houd-Afstand-Meter

30 april 2020

We moeten afstand houden van elkaar. Een fysieke afstand dan. Van anderhalve meter. Anderhalve meter om te voorkomen dat we ziek worden, dat we andere besmetten, dat de ziekenhuizen niet overvol raken. Anderhalve meter was nog nooit zo belangrijk. Was het eerder de afmeting van het muurtje dat je wilt behangen, de breedte van dat stuk gras dat je zou inzaaien of de afstand van dat laatste stukje sprint dat je nog moet trekken. Vandaag de dag kan diezelfde anderhalve meter van levensbelang zijn. Maar wat is anderhalve meter?

Houd-Afstand-Meter.

Die 1,5 meter is met het blote oog vaak genoeg best lastig inschatten. Houdt de één vast aan twee armlengtes, gaat een enkeling met een provisorische stok of hoepel op pad of plakken we de vloer af met op elke anderhalve meter een streep tape. Een handige en veilige tool is deze Houd-Afstand-Meter. De nieuwerwetse duimstok komt erg van pas. Op kantoor of in je tas om te gebruiken tijdens een bijkletsmoment met familie of vrienden. Uiteraard te voorzien van je logo en een passende slogan. Denk aan “Houd Afstand van Elkaar” en “#zorgvoorelkaar”.

 

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl

GERELATEERDE blogs

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Eventbox

Eventbox

Blog Momenteel zijn eigenlijk alle events afgelast of uitgesteld. Die van jullie ook? Vindt je beurs, congres of netwerkevent nu niet in april of mei plaats, maar in september? Blijf onder de aandacht bij je relaties door ze alvast een Eventbox toe te sturen. De...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

11 + 14 =