+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Eventbox

23 maart 2020

Momenteel zijn eigenlijk alle events afgelast of uitgesteld. Die van jullie ook? Vindt je beurs, congres of netwerkevent nu niet in april of mei plaats, maar in september? Blijf onder de aandacht bij je relaties door ze alvast een Eventbox toe te sturen. De Eventbox is ook een uitstekend geschenk wanneer je een online event als een webinar organiseert. 

Handige en toepasselijke gadgets

Stop vooral toepasselijke gadgets in de box. Toepasselijk bij je event of geef je giftbox een speciaal thema mee. Zo’n geschenkdoos is dé manier om het krijgplezier te vergroten en daarmee een positieve beleving bij jouw organisatie te houden. Je voorziet items als een flesje water, bluetooth oortjes, notitieboek, USB memory card en oplaadkabels van jullie logo, stopt ze in een custom made doos en stuurt ze naar je relaties. Dat is fijn uitpakken!

online evenement

Zo’n Eventbox is ook een uitstekend geschenk wanneer je een online event als een webinar organiseert. Je stuurt ‘m voorafgaand aan je online evenement toe, zodat je ‘bezoekers’ goed voorbereid klaar zitten. Denk bijvoorbeeld aan een notitieboek met pen om aantekeningen te maken, een flesje water voor de nodige hydratatie, een headset of bluetooth oortjes voor het juiste geluid en een ‘do not disturb’ deurhanger zodat huisgenoten niet zomaar de kamer binnenstormen tijdens je webinar of event.

Stel zelf samen

In zo’n Eventbox kan natuurlijk van alles zitten. Je kan ‘m zo uitgebreid samenstellen als je wilt. Uiteindelijk bepaal jij wat je je collega’s cadeau geeft, met of zonder jullie logo zolang het maar relevant is. Andere suggesties zijn producten als:

  • Bluetooth oortjes 
  • Notitieboek
  • Pen
  • Draadloze oplader
  • Oplaadkabel
  • Pepermunt
  • Mentos
  • Headset
  • USB memory card
  • Deurhanger ‘do not disturb’  

Wil je meer weten? Productvoorstellen ontvangen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Juich voor Oranje met deze premiums

Juich voor Oranje met deze premiums

Blog Deze zomer is er één om te juichen! Dat weten we nu al! We schreeuwen met z'n allen vele sportievelingen naar de winst, de koppositie, die felbegeerde beker en een gouden, zilveren of bronzen plak. EK2020, Formula 1 Grand Prix, Olympische Spelen. Naast de...

Uitbreiding magazijn gereed

Uitbreiding magazijn gereed

Blog Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime...

Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

Blog De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op. Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 10 =