+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Thuiswerkpakket

19 maart 2020

Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje comfortabel met de nieuwe werksituatie om te gaan. Om je thuiswerkende Toppers een hart onder de riem te steken, stuur je ze het Thuiswerkpakket. 

Handige en lekkere gadgets

Het Thuiswerkpakket stop je vol met de meest handige, lekkere en inspirerende gadgets. Want hoe handig is het als je je tijdens het thuiswerken even kan afsluiten voor eventuele andere thuiswerkers en kinderen? Dat gaat je makkelijk af met een over-ear headset. De standaard met draadloze oplader is niet alleen handig bij het streamen, hij laadt intussen ook je mobile device op. 

Die hippe thermosfles houdt je drankje warm of juist koel en dus hoef je niet steeds op te staan. Je mist immers toch die collega die even koffie of die frisse versnapering voor je meeneemt. 

Bewegen

Omdat de werkuren thuis wat minder vast staan, schiet het sporten er met gemak bij in. Door in het Thuiswerkpakket een springtouw -die ook nog eens digitaal het aantal sprongen weergeeft- of een kek fitness elastiek te stoppen, is er geen excuus en houd je je collega aan het bewegen. Bewegen geeft immers nieuwe energie!

Stel zelf samen

In zo’n Thuiswerkpakket kan natuurlijk van alles zitten. Je kan ‘m zo uitgebreid samenstellen als je wilt. Uiteindelijk bepaal jij wat je je collega’s cadeau geeft, met of zonder jullie logo zolang het maar relevant is. Andere suggesties zijn producten als:

  • Koffiemok 
  • USB Hub
  • Deodorant
  • Spel
  • Anti stress bal
  • Koffie
  • Thee
  • Muismat
  • Notitieboek
  • Fitness elastiek 

ThuiswerkTips:

1. Houd je normale ritme aan en sta dus op tijd op.
Routine is enorm belangrijk voor je productiviteit en energieniveau, dus probeer altijd rond dezelfde tijd uit bed te stappen.

2. Ontbijt!
Sla het ontbijt niet over, want een goed ontbijt geeft je de juiste energie. Neem daar ook even de tijd voor. Die laptop wacht heus een half uurtje.

3. Doe de belangrijkste zaken eerst.
De concentratie zakt gedurende de dag weg en dus is het superslim om de minder belangrijke taken, of de taken die je op de automatische piloot doet later op de dag te plannen.

4. Plan pauzes.
Log even in op social media, lees even de krant online of doe wat huishoudelijke klusjes.

5. Plan sporten.
Zoals gezegd geeft sporten energie. Kies dus een vast tijdstip op de dag voor je sportsessie en houd je aan dat moment. Of dat nu even touwtje springen is, een yoga-moment of een paar kilometer hardlopen, pak het moment en beweeg!

6. Stream met collega’s.
Niet alleen om over werk te vergaderen, ook om afleidingen thuis tegen te gaan. Wanneer je een livestream met een collega open hebt staan, ben je minder geneigd om nutteloos te browsen. Wellicht stel je zelfs dat ene bezoekje aan het toilet even uit.

GERELATEERDE blogs

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Blog Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren. De voordelen van een hamamdoek:– Lekker licht! De...

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

Blog Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 15 =