+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Eventbox

17 maart 2020

Momenteel zijn eigenlijk alle events afgelast of uitgesteld. Die van jullie ook? Vindt je beurs, congres of netwerkevent nu niet in april of mei plaats, maar in september? Blijf onder de aandacht bij je relaties door ze alvast een Eventbox toe te sturen. De Eventbox is ook een uitstekend geschenk wanneer je een online event als een webinar organiseert. 

Handige en toepasselijke gadgets

Stop vooral toepasselijke gadgets in de box. Toepasselijk bij je event of geef je giftbox een speciaal thema mee. Zo’n geschenkdoos is dé manier om het krijgplezier te vergroten en daarmee een positieve beleving bij jouw organisatie te houden. Je voorziet items als een flesje water, bluetooth oortjes, notitieboek, USB memory card en oplaadkabels van jullie logo, stopt ze in een custom made doos en stuurt ze naar je relaties. Dat is fijn uitpakken!

online evenement

Zo’n Eventbox is ook een uitstekend geschenk wanneer je een online event als een webinar organiseert. Je stuurt ‘m voorafgaand aan je online evenement toe, zodat je ‘bezoekers’ goed voorbereid klaar zitten. Denk bijvoorbeeld aan een notitieboek met pen om aantekeningen te maken, een flesje water voor de nodige hydratatie, een headset of bluetooth oortjes voor het juiste geluid en een ‘do not disturb’ deurhanger zodat huisgenoten niet zomaar de kamer binnenstormen tijdens je webinar of event.

Stel zelf samen

In zo’n Eventbox kan natuurlijk van alles zitten. Je kan ‘m zo uitgebreid samenstellen als je wilt. Uiteindelijk bepaal jij wat je je collega’s cadeau geeft, met of zonder jullie logo zolang het maar relevant is. Andere suggesties zijn producten als:

  • Bluetooth oortjes 
  • Notitieboek
  • Pen
  • Draadloze oplader
  • Oplaadkabel
  • Pepermunt
  • Mentos
  • Headset
  • USB memory card
  • Deurhanger ‘do not disturb’  

Wil je meer weten? Productvoorstellen ontvangen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Blog Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren. De voordelen van een hamamdoek:– Lekker licht! De...

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

Blog Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 4 =