+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

7 februari 2020

De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het

coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op.

Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met name in de Chinese stad Wuhan en heeft zich vanaf daar al over meer dan 25 landen verspreid, waaronder België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Spanje en Verenigd Koninkrijk.

De overdracht van het virus gebeurt van dieren op mensen en van mensen op mensen via uitgeademde minidruppeltjes. Het is daarom belangrijk om contact met reeds besmette patiënten te mijden en zeker twee meter afstand te bewaren om besmetting te voorkomen.

Wil jij jezelf en je omgeving goed beschermen tegen het coronavirus? Zorg dan voor een uitstekende hygiëne dankzij deze mondkapjes en handontsmetting spray met alcohol. Het is belangrijk om na het hoesten of niezen steeds je handen te wassen en niet je neus en mond aan te raken. Dankzij deze mondkapjes en desinfecterende spray voorkom jij besmetting! Een verstandige keuze dus!

Deze handige compacte flesjes reinigingsspray zijn ideaal voor onderweg en passen goed in jouw jaszak of tas. Bekijk deze handige flesjes reinigingsspray eens, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en uiteraard te voorzien van jouw logo!

Ook de grappige mondkapjes kunnen worden geleverd in eigen design en zijn hierdoor een leuk promoartikel! De artikelen zijn veilig, verantwoord én leuk: wij zijn fan!

GERELATEERDE blogs

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 7 =