+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

7 februari 2020

De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het

coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op.

Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met name in de Chinese stad Wuhan en heeft zich vanaf daar al over meer dan 25 landen verspreid, waaronder België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Spanje en Verenigd Koninkrijk.

De overdracht van het virus gebeurt van dieren op mensen en van mensen op mensen via uitgeademde minidruppeltjes. Het is daarom belangrijk om contact met reeds besmette patiënten te mijden en zeker twee meter afstand te bewaren om besmetting te voorkomen.

Wil jij jezelf en je omgeving goed beschermen tegen het coronavirus? Zorg dan voor een uitstekende hygiëne dankzij deze mondkapjes en handontsmetting spray met alcohol. Het is belangrijk om na het hoesten of niezen steeds je handen te wassen en niet je neus en mond aan te raken. Dankzij deze mondkapjes en desinfecterende spray voorkom jij besmetting! Een verstandige keuze dus!

Deze handige compacte flesjes reinigingsspray zijn ideaal voor onderweg en passen goed in jouw jaszak of tas. Bekijk deze handige flesjes reinigingsspray eens, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en uiteraard te voorzien van jouw logo!

Ook de grappige mondkapjes kunnen worden geleverd in eigen design en zijn hierdoor een leuk promoartikel! De artikelen zijn veilig, verantwoord én leuk: wij zijn fan!

GERELATEERDE blogs

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Juich voor Oranje met deze premiums

Juich voor Oranje met deze premiums

Blog Deze zomer is er één om te juichen! Dat weten we nu al! We schreeuwen met z'n allen vele sportievelingen naar de winst, de koppositie, die felbegeerde beker en een gouden, zilveren of bronzen plak. EK2020, Formula 1 Grand Prix, Olympische Spelen. Naast de...

Uitbreiding magazijn gereed

Uitbreiding magazijn gereed

Blog Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

1 + 2 =