+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Kies jij voor duurzaam?

7 februari 2020

In het dagelijks leven is er steeds meer aandacht voor klimaatverandering. Steeds meer hebben we aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Maar hoe worden we met z’n allen wat “groener”?

Steeds vaker wordt er gekozen voor het duurzame materiaal bamboe. Deze grassoort groeit snel, is sterk en heeft een milieuvriendelijke en natuurlijke uitstraling. Maar waarom is bamboe nu zo’n verstandige keuze? De bamboeplant groeit erg snel en de opbrengst is dus veel hoger dan bij andere materialen. De bamboeplantages hebben alleen zonlicht en regenwater nodig om te groeien, en na de oogst groeit de plant gewoon weer aan. Hierdoor hoeven er geen bossen gekapt te worden.  Bovendien neemt bamboe meer koolstofdioxide op en produceren de planten 30 tot 35 procent meer zuurstof dan veel andere bomen en planten. Kortom, wij zijn fan!

The Greener Choice #bamboe

Wat denk je van deze bamboe speaker met draadloze oplader? Deze speaker van duurzaam bamboe combineert het luisteren naar jouw favoriete muziek met het draadloos opladen van je telefoon: ideaal dus!

Een snelle memo, boodschappen lijstje of langere teksten of brieven: deze set met bamboe balpen en notitieboek met gerecycled papier is zowel functioneel als duurzaam. 

Deze lunch set met koffiebeker en lunch box, inclusief mes en vork, is gemaakt van bamboevezel. De lunch set vervangt het gebruik van wegwerp plastic verpakkingen en is ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. Een heel “groene” keuze dus!

NOG MEER DUURZAAM
Naast het bamboe maakt Webo Promotion gebruik van nog meer soorten duurzame materialen. Zo zijn materialen als kurk, tarwestro en RPET helemaal hot. Ook zien we steeds meer duurzaam katoen en worden er steeds meer drinkflessen gebruikt om plastic wegwerp flesjes tegen te gaan. Bij Webo Promotion vinden wij het belangrijk om te ondernemen met respect naar maatschappij en het milieu. Wij maken dan ook verantwoorde keuzes omtrent duurzaam ondernemen, milieuvriendelijke producten en materialen.

VERANTWOORDE KEUZE
Een steeds groter deel van ons assortiment bestaat uit ECO-producten, welke bijdragen aan een duurzame levensstijl, gemaakt zijn van duurzaam of gerecycled materiaal en minder impact hebben op het milieu qua vervoer en productie. De bovengenoemde bamboe producten maken deel uit van onze ECO-producten, en zijn dus een verantwoorde keuze. Wij hebben inmiddels bewezen dat wij iedere dag weer onze verantwoordelijkheden nemen. Zo zijn wij goud gecertificeerd in CSR Promotional Products en hebben wij het zilveren label van EcoVadis. En hier zijn wij uiteraard maar wat trots op!

We bedrukken deze producten met jouw logo vanaf zeer kleine aantallen. Wil je meer weten over duurzame producten en het gebruik van bamboe als materiaal? Neem contact met ons op! Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in onze webshop .

 

 

GERELATEERDE blogs

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Juich voor Oranje met deze premiums

Juich voor Oranje met deze premiums

Blog Deze zomer is er één om te juichen! Dat weten we nu al! We schreeuwen met z'n allen vele sportievelingen naar de winst, de koppositie, die felbegeerde beker en een gouden, zilveren of bronzen plak. EK2020, Formula 1 Grand Prix, Olympische Spelen. Naast de...

Uitbreiding magazijn gereed

Uitbreiding magazijn gereed

Blog Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

13 + 15 =