+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Welke kerstsokken geef jij?

12 november 2019

Nu het september is en we stiekem al een beetje heimwee hebben naar de zomer, staan er serieuze zaken voor de deur! Kerst en Oud&Nieuw! En dus is het hoog tijd om de case ‘Eindejaarsgeschenk’ op te pakken. Zeker als je er nog niet eens over hebt nagedacht!

Wat wordt hét eindejaarsgeschenk?
Wat voor ludieks gaat het dit jaar worden? Moet het wel ludiek? Mag het ook traditioneel? Moet het gezelligheid brengen? Of juist voorzien zijn van de nieuwste technologie? Iets stijlvols of juist iets wat handig is? Over een één ding zijn we het snel eens: het moet iets zijn wat de ontvanger zich nog lang herinnerd. En dan natuurlijk vooral ook van wie hij/zij het heeft gekregen.

Lucky Christmassocks
Wat dacht je van deze hippe kerstsokken? Helemaal custom made, want je mag zelf het motief, de kleurstelling en de eventuele tekst aangeven..je hoeft ze dus nog net niet zelf te breien, want dat doen wij voor je. Ga je voor lekker fout of juist mooi klassiek? Je geeft ze weg in een bijpassend customized doosje of laat ze onderdeel zijn van een kerstpakket met fooditems, kaarsen en een plaid.

Wil je meteen aan de slag? Eerst nog wat ontwerpen zien? Laat het ons weten en we verrassen je met inspirerende visuals.

GERELATEERDE blogs

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Juich voor Oranje met deze premiums

Juich voor Oranje met deze premiums

Blog Deze zomer is er één om te juichen! Dat weten we nu al! We schreeuwen met z'n allen vele sportievelingen naar de winst, de koppositie, die felbegeerde beker en een gouden, zilveren of bronzen plak. EK2020, Formula 1 Grand Prix, Olympische Spelen. Naast de...

Uitbreiding magazijn gereed

Uitbreiding magazijn gereed

Blog Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

15 + 8 =