21
Nov

Ook komend jaar weer goud voor Webo Promotion.

GoudenCSR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webo Promotion haalde in 2017 het gouden CSR certificaat. ‘En die heb je dan niet voor het leven,’ vertelt Marco Stalenhoef, directeur van Webo Promotion. ‘Elk jaar vindt er een audit plaats om te zien of je nog aan de eisen en voorwaarden voldoet en of je het label dus nog mag dragen. Wij zijn trots dat we ook komend jaar weer het met goud zijn gecertificeerd.’

En daarmee bevinden we ons tussen een select gezelschap als je je bedenkt dat in het land met zo’n 1.000 bedrijven die actief zijn in de branche van promotionele artikelen, er slechts 16 bekroond zijn met het CSR certificaat (Corporate Social Responsibility).

Het CSR Promotional Products certificaat wordt uitgegeven door brancheorganisatie PPP aan organisaties die zich intensief inzetten voor het verbeteren van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor ons is het maatschappelijk verantwoord ondernemen een vanzelfsprekend onderdeel binnen onze bedrijfsvoering en cultuur. Zowel vanuit maatschappelijk oogpunt als ook vanuit de wens en verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Niet voor niets leveren we duurzame producten van bekende labels als Dopper, Tony’s Chocolonely, Join the Pipe, Johnny Doodle, Ogreen en artikelen van recycled PET, PVC- en BPA vrij materiaal. We zijn ons bewust dat we samen verantwoordelijk zijn voor de toekomst en dat is precies de reden dat we recycling stimuleren en eerlijke arbeidsvoorwaarden ondersteunen. We hopen dat we anderen stimuleren hetzelfde te doen.

Webo Promotion | sales@weboprom.nl | 036 – 767 0330

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest